Party cake calories don’t count

Bij je feest hoort taart… deze tellen echt niet mee voor de calorieën, gewoon genieten geblazen!  Deze mooie glazen taartplateaus zijn helemaal om je vingers bij af te likken 😉

Ik schenk aandacht…

Bij feestLAB besteden we veel zorg en tijd om het mooiste servies te verzamelen voor jouw feest. We schenken aandacht en genieten van deze mooie stukken!

Afternoon tea

Volgens een overlevering kreeg Anna, de 7e hertogin van Bedford, rond 1840 tegen 16.00 uur honger en kon, of wilde, zij niet wachten tot haar avondmaaltijd. Er werd een lichte maaltijd voor haar bereid met verschillende theesoorten erbij die de naam ‘tea’ kreeg. Het idee sloeg zo goed aan dat alle Engelse mannen en vrouwen om 16.00 uur thee begonnen te drinken. Deze traditie bestaat nog steeds. De Engelse thee is niet alleen een drank, maar een lichte maaltijd met een selectie kleine gerechtjes.

Prachtig vintage

Vroeger konden ze er wel wat van, kijk naar deze fijne ontwerpen. Het feestLAB theeservies is helemaal in vintage stijl en daarom een perfecte mix en match!

Feest van Joke

Joke heeft er iets moois van gemaakt… deze heerlijke cupcakes zijn gemaakt door studenten op de kookschool. Dat ziet er verrukkelijk uit!